Cayenne Diesel is bedrijfswagen van het jaar

Porsche Cayenne Diesel
Begin juli kregen 150 Fleet Managers de opdracht om de bedrijfswagen van het jaar in de Categorie Maxi SUV te kiezen.

De Porsche Cayenne Diesel ging met de pluimen lopen en wordt benoemd tot ‘Company Car of the Year 2009’ in de Maxi SUV Categorie. Waarom de Cayenne Diesel gewonnen heeft? De wagen werd geprezen voor zijn comfort en rijcapaciteiten maar tegelijk voor zijn economische en krachtige dieselmotor die beschikbaar is sinds maart dit jaar.

“Met deze economisch verantwoorde motor hebben de Car Fleet Managers geen enkele reden meer om niet te kiezen voor de Porsche Cayenne als bedrijfswagen in de Maxi SUV categorie.” zegt Hanno Boblenz, hoofdredacteur van het blad FIRMENAUTO. Een andere niet onbelangrijke factor is de relatief lage basisprijs van 47.780 euro. (Via: GermanCarScene)

Porsche Cayenne Diesel

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...