Video: Top Gear Seizoen 13 Aflevering 4

Top Gear Gemist?
Eergisteren aflevering 4 van het dertiende Top Gear seizoen gemist? Geen nood, wij hebben de beelden!

Gisteren reed Jeremy Clarkson in de Ford Focus RS tegen Richard Hammond in de Renault Mégane R26.R. Daarnaast raceten Richard Hammond en James May met de nieuwe Porsche Panamera tegen een envelop die via de Royal Mail van de ene kant van Groot-Brittanië naar de andere gebracht werd. Jeremy Clarkson maakte daarnaast nog kennis met het recentste en dodelijkste speelgoed van het Britse leger. De ‘Star in a Reasonably Priced Car’ was Usain Bolt, winnaar van Olympisch goud op de 100 meter sprint.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Top Gear Seizoen 13 Aflevering 4"

  1. XliljeezyX 19-07-2009 om 20:47

    De porsche panemera heb ik 2x zien rijden in monaco, maar ik zat lekker te eten dus kon ik het niet fotograferen, ziet er in het echt fantastisch uit!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...