Teasers: Peugeot RCZ

Teasers Peugeot RCZ
Ongeveer twee jaar geleden, op het autosalon van Frankfurt, stelde Peugeot een nieuw concept voor: de 308 RCZ. Het productiemodel krijgen we dit jaar in Frankfurt te zien: de Peugeot RCZ.

Om de belangstelling voor de nieuwe 2+2 Coupé van Peugeot terug wat aan te wakkeren heeft het Franse merk enkele teaserfoto’s vrijgegeven van de wagen. Zo zien we de wagen reeds in profiel, krijgen we een glimp van de koplamp en de velgen en krijgen we een algehele indruk over hoe het hele design van de wagen tot het productiestadium werd gebracht.

Volgens Peugeot wordt de compacte 2+2 Coupé een wagen vol emotie, die door liefhebbers met open armen ontvangen zal worden. Als de kostprijs van de RCZ laag genoeg blijft dan kan deze sportieve Coupé volgens ons wel eens een echte publiekslieveling worden. De naam RCZ symboliseert zijn unieke positie in het Peugeot gamma, het wordt de eerste wagen binnen het gamma dat niet de gebruikelijke nummering als naam krijgt.

Het ontwikkelingsteam van Peugeot werd volgens het persbericht verder op de proef gesteld om in een relatief korte tijdsspanne een conceptmodel om te toveren tot een productiemodel dat dit jaar op het 63ste autosalon van Frankfurt in première zal gaan. De eerste modellen zullen in de lente van 2010 over de toonbank gaan.

Teasers Peugeot RCZ

Teasers Peugeot RCZ

Teasers Peugeot RCZ

Teasers Peugeot RCZ

Teasers Peugeot RCZ

Teasers Peugeot RCZ

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...