Eerste foto: Kia Cee’d Facelift

Kia Cee\'d Facelift
De eerste officiële foto van de gefacelifte Kia Cee’d is gelekt op het internet.

De gefacelifte Cee’d werd getekend door ex-Audi designer Peter Shreyer, de wagen krijgt een nieuwe bumper met grotere luchtinlaten en rechthoekige mistlichten. Onder de motorkap kunnen we kiezen tussen drie benzine- en twee dieselmotoren. Wie benzine wil rijden kan kiezen tussen een 109 pk sterke 1.4 liter, een 122 pk sterke 1.6 liter en een 140 pk sterke 2-liter motor. Wie wil dieselen kan dat met een 1.6 CRDi met 115 pk of een 2.0 CRDi met 140 pk. Er komt ook een automatisch Start/Stop systeem voor de 1.6 benzine en diesel.

De Facelift van de Kia Cee’d zal voorgesteld worden op het autosalon van Frankfurt in September. Ter vergelijking: hieronder vind je een foto van de huidige Kia Cee’d. (Via: WCF)

Kia Cee\'d

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...