Journalist wordt geflitst met Ferrari California

Ferrari California
De Ferrari California is de nieuwste telg binnen de Ferrari familie. Persmensen over de hele wereld willen dus maar al te graag deze GT testrijden. Sommigen willen dit té graag, met een serieuze boete en inbeslagname tot gevolg.

Het overkwam de Australische autojournalist Rod Easdown, die maar al te ijverig de machtige V8 onder de loep wou nemen. Jammer genoeg werd de eerste van de twee California’s in Australië geflitst aan een snelheid van 230km/u, waar 110km/u de maximumsnelheid is. Het probleem voor Rod is niet enkel een aanklacht voor roekeloos rijden op de openbare weg en het aanzetten tot verkeersovertredingen – wij als autojournalisten moeten ook het goede voorbeeld geven – eveneens werd de exclusieve sportwagen voor 7 dagen aan de ketting gelegd. Met veel misnoegde collega’s tot gevolg, want zij wouden ook al te graag eens proeven van deze Italiaanse beauty.

Boeiend? Neen dat niet, tenzij iemand van ons de Australische autoscene volgt. Maar het is wel grappig! Om Rod toch het goede voorbeeld te geven, een degelijke rijtest van de California door Autocar.uk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...