Gelekte foto’s: Mercedes SLS AMG Gullwing

Gelekt: Mercedes SLS AMG Gullwing
Dankzij Autobild zijn er enkele foto’s gelekt van de toekomstige Mercedes SLS AMG Gullwing.

De foto’s geven ons al een goede indruk van hoe de toekomstige SLS AMG Gullwing eruit zal zien. Zo zien we het profiel, de achterkant, de voorkant en de wagen met de deuren ‘open’. Op verdere foto’s is het wachten tot Mercedes deze vrij geeft. Het merk had eerder wel al bij wijze van teaser de interieurfoto’s vrijgegeven.

De Mercedes SLS AMG werd geïnspireerd door de legendarische Mercedes 300 SL, de nieuwe SLS AMG beschikt over een 6.2-liter V8 met 571 pk en 650 Nm koppel. Dankzij een zeventraps versnellingsbak met dubbele koppeling sprint de wagen hiermee van 0 naar 100 km/u in 3,8 seconden en haalt hij een topsnelheid van 315 km/u. De SLS AMG wordt normaal pas onthuld op het autosalon van Frankfurt in September dit jaar. (Via: Autobild)

Gelekt: Mercedes SLS AMG Gullwing

Gelekt: Mercedes SLS AMG Gullwing

Gelekt: Mercedes SLS AMG Gullwing

Deel dit bericht:

3 reacties op "Gelekte foto’s: Mercedes SLS AMG Gullwing"

 1. Willem 13-07-2009 om 22:41

  Die vleugeldeuren blijven een prachtig stijlelement maar zeer praktisch lijken ze mij niet.

  Op dit moment weet ik nog niet goed wat ik van de wagen vind. Het origineel blijft een bloedmooie wagen, maar dit… Ik weet het nog niet zo goed.

 2. Hans 14-07-2009 om 11:50

  Doet me denken aan BMW Z8; die was mooier dan dit maar is ook geen succes geworden

 3. Kaaskop 15-07-2009 om 0:03

  Het is een rare combi tussen oud- en nieuwerwets. bij de Mini is hett beter gelukt om nieuw en oud samen te laten gaan dan hier

Reageer

Reactie aan het plaatsen...