Gelekt: Jaguar XJ

Gelekt: Jaguar XJ
De Jaguar XJ werd al een tijdje geteased en zou normaal morgen onthuld worden maar dankzij NetCarShow.com hebben we vandaag al de foto’s.

Jaguar heeft de Jaguar XJ een zeer moderne en frisse look gegeven. De Jaguar XJ moet dan ook concurreren met de BMW 7-Reeks, Mercedes S-Klasse, Audi A8 en Lexus LS. Jaguar gebruikt voor de XJ een aluminium body en de wagen is uitgerust met de laatste technologieën die later ook op andere Jaguars te vinden zullen zijn.

Onder de motorkap zal er plaats zijn voor de nieuwe 275 pk sterke 3-liter TwinTurbo dieselmotor met een maximaal koppel van 600 Nm en een ongeblazen 5-liter V8 benzinemotor. De meest sportieve versie wordt de Jaguar XJR, deze zal over 510 pk beschikken om de concurrentie met de BMW 760i, Mercedes S 63 AMG en Audi S8 aan te kunnen gaan. (Via: NetCarShow.com)

Gelekt: Jaguar XJ

Gelekt: Jaguar XJ

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gelekt: Jaguar XJ"

  1. Willem 09-07-2009 om 10:41

    Can’t wait !

  2. Kristof 09-07-2009 om 19:38

    Voorkant: mooi
    achterkant: bah (doet me zo wat denken aan citroen C5)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...