R-Design pakket voor Volvo XC60

Volvo XC60 R-Design pakket
De Volvo XC60 wat te braaf? Volvo voorziet een sportief R-Design pakket voor de XC60.

De Volvo XC60 R-Design zorgt volgens Volvo voor een duidelijk statement van rijplezier met een jonge, energetische attitude. Een sportiever chassis en een nog directere sturing zorgen voor een nog sportievere rijervaring. Aan de buitenkant zien we matte metalen afwerking, twee chromen uitlaatpijpen en vijf spaaks 18 inch aluminium velgen. Deze velgen zijn echter optioneel ook in 20-inch formaat beschikbaar. Ook nieuw is het feit dat de onderbumper dezelfde kleur als het koetswerk krijgt, bij standaard modellen is deze in matzwart uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de XC60 R-Design lager tegen de grond lijkt te liggen en hij een meer dynamische look krijgt.

Het chassis van de XC60 R-Design is een stuk stijver, de vering kan harder ingesteld worden dan bij de standaard XC60. Toch heeft dit niet zoveel impact op het rijcomfort, de passagiers kunnen dus nog steeds een lange, comfortabele rit beleven. Omdat de XC60 R-Design niet verlaagd werd heeft de SUV ook nog steeds dezelfde off-road capaciteiten. De Volvo XC60 R-Design stuurt daarnaast ook een stuk directer en dat zorgt voor een directere communicatie tussen weg en bestuurder.

Binnenin vinden we aluminium afwerking op het stuur, de deuren en de middenconsole. De sportpedalen werden gemaakt uit geborsteld aluminium met rubberen noppen voor meer grip en gevoel. De stoelen zijn beschikbaar in twee kleurencombinaties: licht beige of donker zwart. Verder vinden we in de XC60 R-Design een sportstuur met geperforeerd leder en een R-Design embleem zodat de bestuurder niet kan vergeten dat hij met een bijzondere XC60 rijdt.

Volvo XC60 R-Design pakket

Volvo XC60 R-Design pakket

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...