Opel Insignia ecoFLEX Sports Tourer

Opel Insignia ecoFLEX Sports Tourer
Opel heeft na de Insigna ecoFLEX berline ook de Insignia ecoFLEX Sports Tourer onthuld, het verbruik blijft steken op 5,3 liter diesel per 100 km.

Onder de motorkap van de Opel Insignia ecoFLEX Sports Tourer huist een 2 liter turbodieselmotor, goed voor 160 pk en 380 Nm koppel. Het verbruik blijft ondanks deze waarden steken op 5,3 liter per 100 kilometer. De CO2 uitstoot bedraagt 139 gram CO2 per km. Ter vergelijking: de Insignia ecoFLEX berline verbruikt 5,2 liter/100 km en stoot 136 g C02/km uit. De Insignia ecoFLEX sports Tourer haalt een topsnelheid van 215 km/u en sprint in 9,9 seconden naar 100 km/u.

De Opel Insignia ecoFLEX Sports Tourer heeft een laadruimte van 1.530 liter en wordt geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak, een langere eindoverbrengingsverhouding, diverse aerodynamische optimalisaties en speciaal ontwikkelde Michelin-banden met lage rolweerstand in de maat 225/55 R17”. Het zuinige karakter van de nieuwe Opel Insignia ecoFLEX berline werd in juni door de pers getest in het zuiden van Frankrijk. Daar konden de Europese journalisten bevestigen dat de officiële fabriekscijfers erg realistisch zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...