Onthuld: Pagani Cinque Roadster

Pagani Cinque Roadster
Pagani heeft een roadsterversie klaar van de Pagani Zonda Cinque: de Pagani Cinque Roadster.

Net als bij de Zonda Cinque wordt de Cinque Roadster gebouwd in een gelimiteerde oplage van vijf stuks. Kostprijs? 1,3 miljoen euro. Daarvoor krijg je een carbon-titanium chassis, een afneembaar dak en een AMG motor onder de motorkap. Deze V12 AMG motor zorgt voor een vermogen van 678 pk en een koppel van 780 Nm. De Cinque is voorzien van een sequentiële zesbak en een uitlaatsysteem uit vederlicht titanium. De Cinque Roadster sprint in 3,4 seconden naar 100 km/u en haalt een topsnelheid van 350 km/u.

De Cinque Roadster staat op 19 en 20 inch (voor/achter) velgen die vervaardigd zijn uit een combinatie van Aluminium en Magnesium. Er werd door Pagani voor Pirelli P-Zero rubber gekozen en om het geheel zeer snel te kunnen stoppen werden er Brembo remschijven en remklauwen geplaatst. Voor 1,3 miljoen euro staat deze Cinque Roadster dus voor uw deur, maar gezien de gelimiteerde oplage van vijf stuks is de kans groot dat hij al uitverkocht is. (Via: WCF)

Pagani Cinque Roadster

Pagani Cinque Roadster

Pagani Cinque Roadster

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...