Komt Porsche met een Panamera GTS?

Porsche Panamera S
Nieuwe geruchten fluisteren de komst van een nieuwe diesel en een high performance GTS variant voor de Porsche Panamera.

Er is nog niet veel bekend over de Porsche Panamera GTS maar deze zou boven de Panamera Turbo gepositioneerd worden. De GTS krijgt een vermogen van meer dan 500 pk en zal onder de 4 seconden naar 100 km/u sprinten. De GTS zou daarnaast geen gebruik maken van de luchtvering van de Panamera Turbo, de ingenieurs opteren voor de Panamera GTS voor de traditionele veren.

Naast de GTS zou er ook een diesel-aangedreven Panamera uitgebracht worden, onder de motorkap zouden we de 240 pk sterke 3 liter V6 vinden uit de Porsche Cayenne Diesel of eventueel de 322 pk sterke 4.2 liter V8 uit de Audi A8. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...