Gespot: De voorkant van de Alfa Romeo Milano

Gespot: Alfa Romeo Milano
Van de Alfa Romeo Milano kregen we nog niets definitiefs te zien, vandaag is er echter een foto opgedoken van de voorkant van de Milano.

En wat kunnen we ervan zeggen? De opvolger van de Alfa Romeo 147 lijkt zoals we gewoon zijn van de Italianen zeer mooi vormgegeven. De lichten zijn origineel en lijken over een rij LEDs te beschikken, de grille is iets breder dan bij de MiTo en de 147 en de bumper lijkt verder over grote luchtinlaten te beschikken. Verder valt er weinig op te maken uit deze foto, als alles goed gaat wordt de Milano onthuld op het autosalon van Frankfurt in September. Meer informatie volgt dus ongetwijfeld de komende weken. (Via: Autoblog.it)

Gespot: Alfa Romeo Milano

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...