Officieel: Lamborghini Gallardo LP550-2

Lamborghini LP550-2
De Lamborghini LP550-2 werd officieel bevestigd door Lamborghini zelf en zal een eerbetoon worden aan Valentino Balboni.

Balboni is de man die in de jaren zestig werd ingehuurd door Lamborghini om het Italiaanse sportwagenbedrijf te helpen bij de ontwikkeling en de fine-tuning van de verschillende modellen. Verder hielp hij bij het uittekenen van de vormen van de Miura, maar ook van de Gallardo en de Murcielago.

Lamborghini wil de man bedanken voor zijn harde werk en zal de LP550-2 opdragen aan zijn carrière. De nieuwe wagen werd uiteraard door Balboni onder handen genomen, hij veranderde onder andere de ophanging en hertekende het limited slip differentieel, met 45% limited slip. Balboni heeft er alles aan gedaan om deze wagen te voorzien van tonnen rijplezier! (via 4wheelsnews)

Lamborghini LP550-2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...