Citroen C3: interieurfoto’s


We toonden jullie al eerder hoe het exterieur eruit zag, maar nu hebben we ook interieurfoto’s!

Uit deze eerste beelden kunnen we afleiden dat ook hier Citroën poogt het algemene kwaliteitsniveau iets hoger te tillen. Zo zien we bijvoorbeeld enkele materialen op het dashboard en aan het stuurwiel die deze indruk versterken. Het dashboard valt op door de “Porsche-stijl”. We zien namelijk 3 tellers die elk hun eigen prominent aanwezige rand meekregen. Het stuur ziet er welgevormd en sportief uit met een aluminium gedeelte en afgeplatte onderkant. Wel missen we bediening aan het stuur en een vaste naaf, beiden zullen hoogstwaarschijnlijk enkel voorbehouden blijven aan de duurdere Citroëns.

Het centrale gedeelte omvat een groot kleurenscherm (7 inch), hoogstwaarschijnlijk voorbehouden aan de topversie, en de bediening voor de airco die over zijn eigen schermpje beschikt. We zijn ook het nieuwe navigatiesysteem van Citroën (MyWay) geïntegreerd. Dit gebruikt een SD-kaartje als kaartenopslag, leest mp3’s en beschikt over Bluetooth. Citroën zegt ook aandacht besteed te hebben aan het auditieve aspect, zo zou er een “Hifi System” (opgewaardeerde audio) beschikbaar zijn op de C3.

Wat zeker ook een zeer sterke rol speelt in het creëren van een aangename sfeer aan boord is de enorme voorruit. Deze loopt door tot boven de hoofden van de bestuurder en voorste passagier. De achteruitkijkspiel hangt hierdoor als het ware in het niets. Ook de stoelen zien er aangenaam vertoeven uit en zijn bekleed met een laagje koeienhuid.

De C3 komt in november maar prijzen zijn er nog niet.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...