Spyshots: Lamborghini LP550-2 op de Nurburgring

Lamborghini Gallardo LP550-2 spyshots
In het verleden konden we enkel gissen naar een nieuwe Gallardo Superleggera. Vanmorgen hadden we het voor het eerst over de nieuwe versie van de Gallardo, nu zijn er al spyshots opgedoken. Het gaat duidelijk snel bij de Italianen.

Wat we vooral zien op de eerste spyshots is de gewijzigde achterkant en de rustigere voorkant, toch in vergelijking met de Gallardo LP560-4. We kunnen er dus effectief vanuit gaan dat deze nieuweling in de Gallardofamilie de instapper wordt van het gamma. Je hebt dan wel wat minder pk’s, maar je stier weegt ook aanzienlijk minder, dus lijdt je geen prestatieverlies. Sowieso kom je met je 550 pk erg goed vooruit, binnen de 4 seconden zou je al voorbij de 100km/u moeten zitten.

Behalve onderstaande fotos kijken we alvast naar het eerste filmpje uit waar we terug Lambo’s zien driften, want dat lukt hun wel deftig! Meer info vind je in het eerdere artikel, spyshots via WorldCarFans.

Lamborghini Gallardo LP540-2 spyshots

Lamborghini Gallardo LP540-2 spyshots

Lamborghini Gallardo LP540-2 spyshots

Lamborghini Gallardo LP540-2 spyshots

Lamborghini Gallardo LP540-2 spyshots

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...