Geruchten over de BMW M5

Impressie BMW 5-Reeks
We hadden al een idee hoe de toekomstige BMW 5-Reeks eruit zal zien, tijd om eens te kijken wat de BMW M5 ons allemaal kan bieden.

En de trend van downsizen zou blijkbaar niet door de BMW M5 gevolgd worden. We zouden dus nog steeds een machtige V10 onder de motorkap vinden, maar om het geheel een milieuvriendelijke toets te geven, zou BMW aan een soort van KERS-Systeem werken, dat kinetische energie moet opvangen. Omdat 507 pk blijkbaar te weinig is, zou BMW bovendien nog ‘ns 2 turbo’s installeren, die het totale vermogen naar 600 pk zouden tillen.

We kunnen dus duidelijk stellen dat de BMW M5 helemaal de trend van milieuvriendelijkheid niet volgt, en over het algemeen vind ik dat niet slecht. Er zijn genoeg milieuvriendelijke BMW 5-Reeksen, er mag er dan toch ook eens een enorm krachtige – maar ook enorm vervuilende – variant tussenzitten. Bovendien zou BMW nog enkele kleine ingrepen toepassen, om het verbruik toch een beetje te drukken. (via LeftLane)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Geruchten over de BMW M5"

  1. XliljeezyX 28-06-2009 om 21:24

    betere concurrentie voor de RS6! als het waar zou zijn dat BMW er 2 turbo’s opschroeft.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...