Eerste plaatjes: Saab 9-5

saab_9-5_eerste_foto
De eerste foto’s van de Saab 9-5 zijn gelekt, samen met enkele specificaties.

De beelden komen van Saab zelf en zijn bijgevolg dus bijzonder betrouwbaar. We zien de Saab 9-5 normaalgezien voor het eerst op het autosalon van Frankfurt, maar tegen dan zullen we wellicht al enkele officiële foto’s en filmpjes in de bus gekregen hebben.

Spijtig genoeg zijn op de gelekte foto’s na nog geen data over de specificaties van de motoren gelekt, maar de krachtigste motor zou normaalgezien een V6-motor worden, die met 2.8 liter slagruimte 299 pk zou produceren. Later volgt ongetwijfeld meer informatie. Naar het schijnt zou de 9-5 beschikken over een systeem dat toelaat het onderstel aan te passen. (via autoblog)

Saab 9-5

Saab 9-5

Saab 9-5

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...