Teaser 3: nieuwe Jaguar XJ krijgt Aluminium body

Teaser 3: Nieuwe Jaguar XJ Aluminium Body
Jaguar houdt ons aandachtig voor de komst van de nieuwe Jaguar XJ en laat ons in een nieuwe teaservideo weten dat de body uit Aluminium zal bestaan.

In de teaservideo horen we Mich Mohan en Mark White praten over de keuze van Aluminium als bouwmateriaal voor het koetswerk. Het verlaagt het gewicht en maakt de nieuwe XJ tegelijk stijver en sterker. We kunnen jullie verder ook al meedelen dat Jaguar een nieuwe 5-liter V8 motor met supercharger zal aanbieden in de XJ met een vermogen van 510 pk en een maximaal koppel van 625 Nm. De nieuwe XJ wordt officieel onthuld op 9 Juli, de eerste leveringen worden tegen eind dit jaar verwacht. (Via: WCF)

Teaser 3: Nieuwe Jaguar XJ Aluminium Body

Teaser 3: Nieuwe Jaguar XJ Aluminium Body

Teaser 3: Nieuwe Jaguar XJ Aluminium Body

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...