Ferrari F450: Meer details

Ferrari F430 Mule Spyshots
We hebben meer details over de opvolger van de Ferrari F430: de Ferrari F450.

De Ferrari F450 krijgt een nieuwe 7-traps versnellingsbak met dubbele koppeling samen met een tractiecontrolesysteem van de nieuwe generatie en een programma dat onderstuur corrigeert. Verder zullen de koelradiators van de F450 zich voor de voorwielen bevinden.

De F450 zal gebouwd worden in lichtgewicht aluminium waardoor de bestuurbaarheid een stuk beter zal zijn dan de huidige F430, tegelijk daalt hierdoor het gewicht en de CO2-uitstoot. Ferrari is nog bezig om het design verder aerodynamisch te fine-tunen in samenwerking met Pininfarina.

De F450 zal bij zijn debuut enkel met hardtop verkocht worden, op een cabrio-versie is het wachten tot 2010. Dit om voldoende ruimte te laten voor de Ferrari California. De F450 zal hoogst waarschijnlijk in december debuteren op het autosalon van Los Angeles. In de toekomst zou ook een hybride-versie geïntroduceerd kunnen worden, daarvan lekten reeds de patenten maar het is nog wachten op een officieel bericht van Ferrari. (Via: WCF)

Ferrari F430 Mule Spyshots

Ferrari F430 Mule Spyshots

Ferrari F430 Mule Spyshots

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...