Vanavond: Top Gear Seizoen 13 Aflevering 1


Vanavond staat de eerste aflevering van het dertiende Top Gear seizoen op het programma, niet te missen om 21u op BBC2!

We kregen deze week al twee leuke trailers (1,2) over het dertiende seizoen van Top Gear te zien. Maar wat gaan we vanavond te zien krijgen? Volgens de TopGear-website komen we vanavond te weten wie de Stig is, de kans is echter groot dat het om een stunt gaat. Verder racen James, Richard en Jeremy van Londen naar Edinburgh zoals men dat 60 jaar geleden zou hebben gedaan. James gebruikt een Jaguar XK120, Richard rijdt met een moto (een Vincent Black Shadow om precies te zijn) en Jeremy koos voor een Tornadolocomotief.

Voor wie vanavond niet kan kijken zorgen we morgen voor zowel de youtube als bittorent bestanden van deze aflevering.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...