Nieuwe Mercedes E-Klasse Break op schaal 1:43

Nieuwe Mercedes E-Klasse Break Schaalmodel
De Mercedes E-Klasse Sedan en Coupé zijn al een tijdje onthuld, op de nieuwe E-Klasse Break is het normaal gezien nog wachten tot het autosalon van Frankfurt. Er doken echter al foto’s op van een 1:43 schaalmodel.

We zagen eerder al enkele spyshots van de E-Klasse Break langskomen en we kregen ook het gerucht te horen dat de onthulling niet op het autosalon van Frankfurt maar op het autosalon van Genève zou plaatsvinden. Dankzij deze gelekte schaalmodelfoto’s kunnen we nu echter al zien hoe onverrassend de nieuwe E-Klasse Break eruit zal zien.

De E-Klasse Break blijft dus duidelijk in de lijn van het E-Klasse gamma en zal voorzien zijn van verschillende veiligheidssystemen voor de bestuurder zoals Lane Assist, Night View Assist en een AIRMATIC luchtophanging. Het motorengamma is gelijk aan dat van de E-Klasse Sedan, het begint met een E200 CDI met 136 pk en eindigt bij een 525 pk sterke E63 AMG. (Via: WCF)

Nieuwe Mercedes E-Klasse Break Schaalmodel

Nieuwe Mercedes E-Klasse Break Schaalmodel

Nieuwe Mercedes E-Klasse Break Schaalmodel

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...