BMW M Supercar Concept: R8 in het vizier

bmw_m1_supercar
De laatste BMW M1 ging ongeveer dertig jaar geleden in productie. Sindsdien heeft BMW geen sportwagens met middenmotor gebouwd.

BMW had daar duidelijk heimwee naar en maakte de BMW M1 Hommage Concept. Bestaat de kans dat er een productieversie komt? En ziet die eruit als hierboven? Sommigen hopen alvast van wel, maar BMW ontkent in alle toonaarden dat er een nieuwe M1 komt. En we weten ondertussen (cfr. BMW M7historie) dat BMW vaak de waarheid spreekt.

Voor diegenen die weliswaar nog hopen op een rivaal voor de Audi R8: enkele plaatjes die tonen hoe de M1 er zou kunnen uitzien. En die plaatjes zien er bijzonder goed uit. De voorkant lijkt misschien wel wat onduidelijk, maar desalniettemin oogt hij fraai. Vooral de achterkant oogst echter succes, door de agressieve, maar desondanks schitterende vormen. (via Carscoop)

BMW M1

BMW M1

BMW M1

Deel dit bericht:

5 reacties op "BMW M Supercar Concept: R8 in het vizier"

 1. XliljeezyX 17-06-2009 om 17:30

  Ze zetten wel wat moois neer op de foto’s.

 2. _________ 17-06-2009 om 20:18

  ziet er zeker strak uit!

  Nu alleen hopen dat ze hem dan ook echt bloed snel maken!!
  (en in productie brengen natuurlijk ;))

 3. M3Freak 31-07-2009 om 19:51

  Da is nu eens een MegaBMW si. Laat maar komen, hoe rapper hoe liever !

 4. michael.malysse 18-08-2009 om 19:33

  bmw volgens dakek zie is het een mooie wagen als ik het zo zie mogen ze hem direkt maken ik heb altijd een m1 graag gezien ik rij zelf met een m1 maar wel de ouden natuurlijk ik ben zeer geliefd naar de m1 en ik zou geen andere auto willen dan een m1 natuurlijk wel de nieuwe m1 zou ik wel willen hebben als hij uit komt natuurlijk dat hoop ik toch van wel he ik zou niets liever willen

 5. Willem 18-08-2009 om 22:03

  @ Michael.malysse: Interpunctie zou niet misstaan in je tekst 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...