Audi A7 dit jaar nog in productie

Audi A7 Sportback
Volgens bepaalde bronnen zou de wagen waar doorsnee GroenLicht bezoekers het meest op wachten dit jaar nog geproduceerd worden.

Dat geeft Audi nog precies zes maanden om een productiemodel voor te stellen, wat niet bijzonder veel is. De Audi A7 zou – uiteraard – tussen de Audi A8 en de Audi A6 gepositioneerd worden en zou Audi’s antwoord zijn op de dominerende marktpositie van de Mercedes CLS.

Het uiterlijk van de Audi A7 zou niet bijzonder veel verschillen van het conceptmodel dat we eerder konden zien, maar de kans dat er effectief 21″ velgen en vier geïntegreerde uitlaten op het productiemodel zullen zitten, is natuurlijk klein. Audi is weliswaar een premiummerk, dus wie weet kan je deze extra’s op de optielijst aanvinken, waarvoor uiteraard een sappige meerprijs gerekend wordt. (via PetrolHead)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...