Gespot: BMW X1 tijdens laatste tests

Spyshots: BMW X1 Grijs
We komen dicht bij de onthulling van de BMW X1, maar BMW onderwerpt zijn kleinste X-model tot het laatste moment aan tests.

De officiële voorstelling van de BMW X1 zal op 23 juni plaatsvinden in Leipzig, we verwachten de eerste officiële foto’s zelfs al vroeger in onze mailbox. Toch worden er nog steeds prototypes gespot op de weg en deze dragen steeds minder camouflage. Het is ondertussen al meer dan duidelijk geworden dat de productieversie van de X1 niet veel zal afwijken van het conceptmodel.

De BMW X1 zal bij de start aangeboden worden met drie verschillende motoren: de xDrive20d (177 pk), de xDrive23d (204 pk) en de xDrive28i. De X1 zal zowel met vierwielaandrijving als achterwielaandrijving beschikbaar zijn. De kostprijs van de X1 zou dicht bij de kostprijs van de huidige X3 liggen maar toch lager dan de kostprijs van de toekomstige X3. (Via: BMWBlog)

Spyshots: BMW X1 Grijs

Spyshots: BMW X1 Grijs

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gespot: BMW X1 tijdens laatste tests"

  1. Willem 16-06-2009 om 16:22

    Toch geen natural beauty vind ik!

  2. DBSfreak 19-06-2009 om 16:02

Reageer

Reactie aan het plaatsen...