Caractere doet de Audi A5 en S5 Cabrio

Audi A5/S5 Cabrio Caractere
Belgische tuner Caractere heeft enkele discrete verbeteringen aangebracht aan de Audi A5 en S5 Cabrio.

Het design programma van Caractere bestaat uit een vernieuwde voor- en achterbumper, een nieuwe sideskirt en een aangepaste dakspoiler. Ook de velgen zijn uniek en kan je kiezen in 19 en 20 inch formaat. Er is ook een uitlaatkit beschikbaar, maar dat enkel op de niet-Quattro modellen.

Het resultaat mag er wezen, Caractere is erin geslaagd om de A5 en S5 Cabrio discreet aan te pakken om zo een prima alternatief te bieden voor mensen die een unieke wagen willen. Als we de wagen vergelijken met het resultaat van het Duitse ABT dan kunnen we dat alleen maar beamen. Caractere geeft de A5 Cabrio geen motorupdate, daarvoor kan je nog steeds bij ABT terecht. (Via: MotorAuthority)

Audi A5/S5 Cabrio Caractere

Audi A5/S5 Cabrio Caractere

Audi A5/S5 Cabrio Caractere

Deel dit bericht:

1 reactie op "Caractere doet de Audi A5 en S5 Cabrio"

  1. Willem 13-06-2009 om 15:06

    bwa…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...