Bentley teasert nieuwe Bentley Arnage

Teaser: Nieuwe Grand Bentley - Bentley Arnage
Bentley bereidt zich voor op de komst van de nieuwe Bentley Arnage, zelf spreekt het merk nog van ‘The New Grand Bentley’.

Meer dan een foto en filmpje krijgen we niet van de toekomstige Bentley Arnage. De huidige Arnage stamt uit 1998 en was dus dringend aan vernieuwing toe. Op de teaserfoto lijkt het duidelijk dat de Arnage nog steeds een klassieke wagen wordt en dus waarschijnlijk niet naar de ‘modernere’ look van de Continental GT zal neigen. Iets wat echte Bentley liefhebbers alleen maar kunnen toejuichen.

De naam van de toekomstige Arnage is nog niet bekend, het merk houdt het momenteel nog bij The New Grand Bentley. Als alles goed gaat zal de nieuwe Arnage voor het eerst te zien zijn op het Pebble Beach Concours d’Elegance in augustus, in september zou hij dan zijn eerste echte intrede maken op het autosalon van Frankfurt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...