Uitgebrande McLaren F1 wordt hersteld

McLaren F1 On fire in brand
De McLaren F1 die we vorige week nog zagen uitbranden, wordt naar het VK gezonden, om daar een hele hoop ingrepen te ondergaan.

De F1 die we hier zien is 1 van de 64 straatlegale F1’s die er gebouwd werden, dus het zou zonde zijn deze wagen te verliezen. Volgens de verzekeraars bedraagt de kans dat de wagen hersteld kan worden ongeveer 90%, maar de mensen bij McLaren zelf waren daar minder optimistisch over en geven de wagen maar 50% kans op een tweede leven.

Voor de eigenaar was het voorval uiteraard geen lachtertje, hij was dan ook niet zo happig om een verklaring af te leggen. Tegen een brandweerman heeft de man echter verklaard dat hij zes maanden niet met de supercar gereden had. De McLaren F1 is zo’n 2 miljoen dollar waard, gelukkig was de man verzekerd voor 3 miljoen dollar. (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...