Video: BMW X1


Van de BMW X1 zagen we al enkele details. Met die in ons achterhoofd kunnen we, terwijl we naar het filmpje kijken, misschien een volledig beeld van BMW’s kleinste SUV vormen.

De X1 Concept is niet klein, hij is ruim 4,4 meter lang en heeft een wielbasis van 2,7 meter. Dat is 10 centimeter minder lang dan de X3. Het platform van de X1 komt van de 3-reeks, dit is in tegenstelling tot de eerder verwachte banden met de 1-reeks. Nu blijkt dat de X1 meer naar de 3-reeks zal aanleunen verwachten we ook krachtigere motoren voor de X1. Dit betekent vier en zescilindermotoren met turbo en waarschijnlijk ook een hybrideversie. De X1 zal voorzien zijn van een vierwielaandrijvingssysteem dat enkel kracht naar de voorwielen zal sturen als dat vereist is. (via eGM)


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...