Infiniti prijst de G37 Cabrio

Infiniti G37 Cabrio
Infiniti heeft een prijs geplakt op de nieuwe G37 Cabrio, in België kan je al een Infiniti G37 GT Cabrio rijden voor 51.750 euro.

Onder de motorkap van de Infiniti G37 Cabrio huist een 3.7 liter V6 benzinemotor goed voor 360 Nm en 320 pk. Dat vermogen wordt via een handmatige zesbak naar de achterwielen gestuurd. De G37 Cabrio sprint van 0 naar 100 km/u in 6,2 seconden en heeft een begrensde topsnelheid van 250 km/u. Optioneel kan je kiezen voor een automatische zevenbak met schakelflippers achter het stuur, hiervoor tel je wel 2.200 euro extra neer en je bereikt dan pas na 6,4 seconden 100 km/u. De G37 Cabrio verbruikt met de manuele zesbak 11,9 liter per 100 kilometer, met de automatische transmissie verbruik je iets minder: 11,4 liter per 100 kilometer.

De Infiniti G37 Cabrio beschikt over een driedelig stalen vouwdak dat in 25 seconden open kan. De G37 Cabrio krijgt standaard 19″ lichtmetalen velgen, Bi-Xenon lichten, sportremmen en LED achterlichten. De lederen stoelen beschikken over stoelverwarming en zijn elektrisch instelbaar. De G37 GT beschikt over het nieuwe Connectiviti infotainment systeem met een 2 Gb Music Box en zeven luidsprekers in de wagen. Het systeem speelt CDs MP3s en is compatibel met iPods en USB-sticks. Verder is ook Bluetooth en een achteruitrijcamera met parkeersensoren standaard.

Wil je toch iets meer dan de standaard G37 Cabrio GT uitvoering? Dan kan je kiezen voor de G37 Cabrio GT Premium, je beschikt dan over het Connectiviti+ systeem met een geïntegreerd navigatiesysteem met 30 Gb HD-ruimte. De Music Box beschikt over 10 Gb en kan net als de GPS bestuurd worden met een touch screen. Met de GT Premium uitrusting hebben de stoelen een geheugenfunctie en een koelfunctie voor de warme dagen. Het audiosysteem is met 13 Bose speakers ook een stuk hoogwaardiger. Voor de G37 Cabrio met GT Premium pakket betaal je 55.400 euro. Voor de G37 GT 51.570 euro. (Prijzen inclusief BTW – België – Prijslijst (.pdf))

Infiniti G37 Cabrio

Infiniti G37 Cabrio

Infiniti G37 Cabrio

Infiniti G37 Cabrio

Infiniti G37 Cabrio

Infiniti G37 Cabrio

Infiniti G37 Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...