AC Schnitzer doet de MINI Cabrio

ac_schnitzer_mini
AC Schnitzer besloot nog net voor de zomer de nieuwe MINI Cabrio onder handen te nemen. Hieronder zie je het resultaat.

De eerste aanpassing die AC Schnitzer levert, is een performance-upgrade. 175 pk vonden ze daar te weinig, vanaf nu kan je 208 pk uit je MINI Cooper halen, voor bepaalde modellen gaat dit zelfs tot 226 pk. Om ook de wegligging te verbeteren kan je een gelimiteerd slipdifferentieel aanschaffen, of kiezen voor de sportophanging, die instelbaar is.

Om je wagen er beter – of slechter, dat bepaal je zelf – te doen uitzien, kan je opteren om een nieuwe uitlaat te laten installeren en kan je verschillende velgen kiezen. Aan de binnenkant levert AC Schnitzer een nieuwe pedalenset, nieuwe vloermatten en een andere versnellingspook. (via WCF)

AC Schnitzer MINI Cabrio

AC Schnitzer MINI Cabrio

AC Schnitzer MINI Cabrio

AC Schnitzer MINI Cabrio

AC Schnitzer MINI Cabrio

AC Schnitzer MINI Cabrio

Deel dit bericht:

1 reactie op "AC Schnitzer doet de MINI Cabrio"

  1. MINI 29-07-2009 om 17:13

    Stijn Van de Voorde: bekend van Studio Brussel en zijn bijrol als de kleine Fabian Brinkmann in Die Schwarzwaldklinik, rijdt deze zomer Always Open in een MINI Cooper S Cabrio.

    3 maanden lang zonder dak, da’s de uitdaging. Surf naar http://www.stijnrijdtalwaysopen.be en lees er alles over de zwaartekracht van hagel, de luchtweerstand van toupetjes en kraters van vliegen op het voorhoofd.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...