Impressie: nieuwe BMW 5-Reeks Touring

Impressie: BMW 5-Reeks Touring
We weten al hoe de nieuwe 5-Reeks Berline er ongeveer zal uitzien, dankzij deze impressiefoto hebben we nu ook een beeld van de 5-Reeks Touring.

De BMW 5-Reeks Touring wordt ontwikkeld onder de codenaam F11 en zal volgend jaar op het autosalon van Genève in première gaan. Nu de 5-Reeks GT onthuld is kennen we eigenlijk al de belangrijkste stijlkenmerken van de toekomstige 5-Reeks. De 5-Reeks Touring krijgt dezelfde neus, dezelfde achterlichten en hetzelfde lijnenspel.

Mensen die hoopten dat er stijlkenmerken van de BMW CS Concept zouden gebruikt worden hebben pech, enkel de voorlichten zullen beïnvloed worden door de CS Concept. Volgens de impressiefoto krijgt de 5-Reeks Touring ook een sportieve “coupé-achtige” achterkant. (Via: BMWblog)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Impressie: nieuwe BMW 5-Reeks Touring"

  1. manu 04-06-2009 om 14:39

    50% (of meer) audi a6 rip off

  2. Willem 04-06-2009 om 14:47

    Is dan ook 1 pot nat 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...