Novitec doet de Alfa Romeo MiTo

Novitec Alfa Romeo MiTo
Wie het wachten op de MiTo GTA beu is kan bij Novitec aankloppen voor een performance-update van de MiTo.

Novitec heeft enkele tuningpakketen klaar voor de Alfa Romeo MiTo. De 1.4 liter turbobenzine die we kennen uit de Grande Punto Abarth krijgt er 31 pk bij en gaat van 155 naar 186 pk. Daarmee sprint de MiTo van 0-100 km/u in 7,4 seconden, 0,7 seconden sneller dan de standaard MiTo met 1.4 turbobenzine. Novitec denkt ook aan de dieselaars onder ons, de 1.3 JTD krijgt er 20 pk bij en beschikt daardoor over 110 pk, de 1.6 JTD wint 24 pk tot 144 pk.

Uiteraard moet je getunede MiTo een beetje opvallen tegenover de standaard MiTo’s en daarom heeft Novitec ook een visueel pakketje klaar. Het omvat een vernieuwde voorbumper, agressievere side-skirts, een dakspoiler en een geïntegreerde diffuser. Verder kan je nog kiezen voor een sportuitlaat met vier uitlaatpijpen, 18″ velgen in zilver of matzwart en een aanpasbare ophanging die de MiTo tussen de 35 en 65 millimeter lager bij de grond brengt. (Via: WCF)

Novitec Alfa Romeo MiTo

Novitec Alfa Romeo MiTo

Novitec Alfa Romeo MiTo

Deel dit bericht:

3 reacties op "Novitec doet de Alfa Romeo MiTo"

  1. XliljeezyX 03-06-2009 om 20:41

    Ziet er goed lekker pittig motortje! 4×2 Pipes staan hem goed alleen de velgen zijn een bijna exact kopie van Alpina.. Had wel wat origineler gemogen. Voor de rest ziet hij er echt strak uit! Maar wat kost dat pakketje ongeveer?

  2. _________ 04-06-2009 om 9:00

    ziet er zeker strak uit!

  3. Willem 04-06-2009 om 9:24

    Ziet er goed uit maar 1 paar dubbele uitlaten had toch wel volstaan!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...