MINI Roadster in Frankfurt?

Mini Speedster Roadster Frankfurt
Naar het schijnt zou de MINI Roadster op het autosalon van Frankfurt onthuld worden.

De MINI Roadster zou een sportieve tweezitter worden, die een alternatief voor de MINI Cabrio moet vormen. De wagen hangt wat lager tegen de grond en ook de voorruit en de daklijn komen lager. Dit moet de MINI er sportiever doen uitzien én effectief sportiever maken.

De wagen hangt namelijk dichter tegen de grond en is op die manier beter stuurbaar. Over de aandrijving is nog niets geweten, maar aangezien het hier om een sportieve variant gaat, vermoeden we dat de 1.6 liter turbomotor uit de MINI JCW met 208 pk zeker een optie is.

Dit model is het vijfde uit de MINI-Reeks, na de MINI Crossover Concept. De volgende uitbreiding van het gamma zou binnenkort moeten volgen en zou een kleine wagen worden, die met de Smart moet concurreren. Minder spannend dan een sportieve tweezitter dus. (via 4wheelsnews)

Deel dit bericht:

1 reactie op "MINI Roadster in Frankfurt?"

  1. Arjano 03-06-2009 om 18:39

    Tja, het ziet er opzich wel goed uit. Erg modern. Maar niet echt Mini.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...