Komt Audi met elektrische R8 naar Frankfurt?

Audi R8 V12 TDI
Volgens geruchten zou Audi op het autosalon van Frankfurt (IAA) een elektrische variant van de R8 voorstellen.

Eerder deze maand kregen we te horen dat Audi de Audi R8 V12 TDI in de koelkast heeft gestopt. De economische crisis en de lage vraag naar diesel in Amerika zaten hier voor iets tussen. Om het verlies te compenseren zou Audi nu voor een conceptmodel met elektrische aandrijflijn gaan. De “e-Versie” van de R8 zou zowel een hybride als een volledig elektrische wagen kunnen worden.

Veel details zijn er jammer genoeg nog niet dus het is nog niet zeker of het om een diesel hybride of een echte batterijrijder zou gaan. We houden jullie op de hoogte zodra we meer nieuws krijgen vanuit Ingolstadt. (Via: LeftLaneNews)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Komt Audi met elektrische R8 naar Frankfurt?"

  1. Kristof 28-05-2009 om 14:28

    Dan moeten ze er wel een ferme woofer bovenop monteren, want een optrekkende R8 met enkel wat gezoem is geen zicht.
    Mensen die zo’n auto kopen doen dat ook voor het prachtige motorgeluid.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...