Mercedes E-Klasse Break en Cabrio uitgesteld

Mercedes E-Klasse AMG
Normaalgezien zou Mercedes de E-Klasse Estate en Cabrio voorstellen in het thuisland, op de IAA. De voorstelling zal echter pas in Genève doorgaan.

De E-Klasse Estate & Cabrio zouden normaal in september voorgesteld worden aan het grote publiek, tijdens de IAA in Frankfurt. En wat is nu precies de reden dat de wagens dan nog niet voorgesteld zullen worden? Volgens insiders focust Mercedes vooral op de komst van de nieuwe Mercedes CLS, en kan de lancering van 2 nieuwe varianten van de E-Klasse nog eventjes wachten.

Normaalgezien zouden we op het autosalon van Genève in 2010, wél beide varianten van de E-Klasse moeten tegenkomen. Het plaatje zou dan volledig kloppen, daar werden namelijk dit jaar ook de E-Klasse en de E-Klasse Coupé voorgesteld.

Verder zijn er ook nieuwe spyshots opgedoken, waarop de E-Klasse Estate duidelijker dan ooit te zien is. De vorm van de achterlichten wordt op die manier duidelijker en ook de grootte van de koffer kan al wat meer ingeschat worden. Veel kijkplezier! (via eGM & AutoWeek)

Mercedes E-Klasse Estate Spyshots

Mercedes E-Klasse Estate Spyshots

Deel dit bericht:

1 reactie op "Mercedes E-Klasse Break en Cabrio uitgesteld"

  1. XliljeezyX 27-05-2009 om 18:54

    er gaan ook geruchten rond dat de stationwagen pas in 2012 komt.. om in die tussentijd wat meer aandacht te besteden aan andere modellen. de cabrio zou (zoals u al zei) wat later komen door aandacht voor de CLS maar ook omdat mercedes wil gaan besparen. dan hoeft mercedes geen reclame te maken in de herfst en winter om de cabrio te kunnen verkopen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...