Gespot: Kia n°3

kia_no_3_spy
Kia is duidelijk bezig aan de afwerking van de Kia N°3, die we op het autosalon van Genève zagen. Kia beloofde dan ook eind dit jaar een productiemodel.

De wagen wordt momenteel getest in Duitsland en ondanks de dikke camouflagelaag, valt het toch op dat de wagen bijzonder goed lijkt op de MPV die we in Frankfurt zagen. De vorm is ongeveer gelijk gebleven, enkel het panoramisch dak blijkt – zoals voorspeld – verdwenen te zijn.

Ook van het interieur zijn er enkele foto’s en het valt direct op dat de achterbank ruim lijkt, voor een wagen van dat formaat. Het instrumentenpaneel ziet er ergonomisch en bovendien aangenaam uit. Hoe de wagen precies zal gaan heten is nog niet geweten, maar het is wel zeker dat er concurrentie voor de Volkswagen Golf Plus onderweg is. (via AutoExpress)

Kia N°3

Kia N°3

Kia N°3

Kia N°3

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...