Gouden Ferrari door Pininfarina

golden_ferrari_pininfarina
Op autoblog.nl verschenen er onlangs foto’s van een gouden Ferrari, die door de gekende coachbuilder Pininfarina gebouwd werd.

Van deze wagen zou er slechts 1 stuk bestaan, en waarop dat stuk nu precies gebaseerd is, is nog onduidelijk. Het is namelijk zo dat de voorkant doet vermoeden dat het hier om een model gebaseerd op de Ferrari 599 gaat, maar als je dan even een blik op de achterkant werpt, blijkt dat vermoeden fout te zijn.

De achterkant van deze Pininfarina Ferrari heeft een retro-look en doet denken aan de gouden Ferrari uit de kortfilm Toby Demmet, een onderdeel van de film Spirits of the dead. De Ferrari die daarin meedeed was de Ferrari 330LMB. De achterkant van de gouden Ferrari lijkt hier bijzonder goed op. De voorstelling van deze gouden Ferrari door Pininfarina vond plaats in Monaco, voor een select publiek. (Via autoblog.nl)

Gouden Ferrari Pininfarina

Gouden Ferrari Pininfarina

Gouden Ferrari Pininfarina

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gouden Ferrari door Pininfarina"

  1. Willem 25-05-2009 om 22:32

    Bwa… Die voorlichten vind ik maar niets. De kont daarentegen is wel mooi!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...