50 jaar MINI: MINI 50 Mayfair en MINI 50 Camden

MINI 50 Mayfair MINI 50 Camden
MINI bestaat dit jaar 50 jaar en dat moet gevierd worden, dit weekend was er het MINI United Festival, daar werden twee exclusieve MINI’s voorgesteld.

MINI lanceert twee nieuwe versies van de MINI Cooper, de MINI 50 Mayfair en de MINI 50 Camden. Mechanisch gezien zijn deze gelijk aan de andere MINI’s in het gamma, zo zijn ze allebei beschikbaar met drie verschillende motoren: een 1.6 benzine met 120 pk, een 175 pk sterke twin-turbo Cooper S en een 110 pk sterke turbodiesel.

Aan de buitenkant werd echter wel wat aangepast, de 50 Mayfair is de meest klassieke van de twee en kreeg chocoladebruine lak en chromen accenten, optioneel kan je nog kiezen voor de kleuren “Peperwit” en “Midnight Black”. De Mayfair staat op 17″ velgen en kreeg een bijpassend interieur met bruin en zwart als hoofdkleuren. De MINI 50 Camden is wat sportiever uitgerust en heeft een verdonkerde grille en een luchtinlaat in de motorkap. Verder krijgt de Camden een Harman Cardon geluidssysteem, een USB poort en een iPod-aansluiting. (Via: WCF)

MINI 50 Mayfair
MINI 50 Mayfair

MINI 50 Mayfair

MINI 50 Camden
MINI 50 Camden

MINI 50 Camden

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...