Echt waar? Mercedes CLK keert terug in 2011?

Mercedes E-klasse Coupé
Naar het schijnt zou Mercedes toch niet genoeg kunnen krijgen van de Mercedes CLK en zou het model terugkeren in het jaar 2011.

De vorige generatie CLK werd door de Mercedes E-Klasse Coupé vervangen, maar het lijkt erop dat Mercedes het succes van de Mercedes CLK-Klasse mist. Het merk zou namelijk in 2011 terug een CLK uitbrengen, die nauwer tegen de Mercedes C-Klasse aanleunt.

Op die manier zouden zowel de C-Klasse als de E-Klasse over hun eigen coupé beschikken, al is dat nu ook het geval. De Mercedes CLC is namelijk niets anders dan de Mercedes C-Klasse Sportcoupé, met een andere naam. De nieuwe coupé zou op het platform van de huidige Mercedes C-Klasse gebaseerd zijn, wat ook het geval is bij de E-Klasse Coupé.

Verdere details zijn er nog niet, maar het zou natuurlijk kunnen dat Mercedes voor eens en voor altijd van de mislukking van de C Sportcoupé afwil en drastische maatregelen neemt om de kleinste coupé van het gamma ietwat hoger te positioneren. Meer info ongetwijfeld later! (via 4wheelsnews)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...