ABT AS5 Cabrio op basis van A5 Cabrio

Audi ABT AS5 Cabrio
ABT heeft de Audi A5 Cabrio onder handen genomen en noemt het de AS5 Cabrio.

ABT heeft enkele pakketten klaar waarmee vier verschillende motoren aangepakt kunnen worden. De 2.0 TFSI krijgt een kuur van 211 naar 275 pk, de 2.7 TDI werd opgekrikt van 190 naar 230 pk en de 3 liter TDI werd opgevoerd van 240 naar 282 pk. Abt zorgt ook voor een S pakket, die voert de 3-liter TDI op tot 310 pk en zorgt voor een maximaal koppel van 610 Nm.

Alle modellen krijgen een speciaal remsysteem van ABT, aan de buitenkant werd er ook wat aangepast. Zo zien we een nieuwe grille, aangepaste side skirts, een nieuwe voor- en achterbumper en vier uitlaatpijpen. De ABT AS5 Cabrio is verkrijgbaar met 19 of 20-inch velgen. (Via: WCF)

Audi ABT AS5 Cabrio

Audi ABT AS5 Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...