Rolls-Royce werft 150 mensen aan

Rolls-Royce Ghost
Economische Crisis? Rolls-Royce gaat zijn personeelsbestand met 50% uitbreiden om de Rolls-Royce Ghost te bouwen.

Rolls-Royce wil 150 nieuwe jobs creëren om zijn nieuw model, de Rolls-Royce Ghost te kunnen bouwen. Tegen eind 2009 zal Rolls-Royce maarliefst 400 jobs gecreëerd hebben in minder dan 2 jaar, daarmee komt het totaal op 900 werknemers in de fabrieken van Goodwood. Het merendeel van de nieuwe vacatures komen er in de hout, leder en verf afdelingen alsook in de assemblage. 

Rolls-Royce CEO Tom Purves verwoordt het zo: “This is good news for the British car industry at a time when it is struggling. Britain has an exceptional talent for automotive production and we are keen to maximise this at Rolls-Royce. Our new model, the Ghost, has enjoyed an extremely positive international response and we now need to put people in place to bring the car to market.” 

De Rolls-Royce Ghost zal zijn eigen assemblagelijn krijgen maar zal de verf, hout en leder afdeling delen met de Rolls-Royce Phantom. Rolls-Royce heeft de laatste twee jaar zijn productiecapaciteit uitgebreid voor de komst van de Ghost. De productie begint deze herfst, de eerste modellen worden afgeleverd begin 2010. Trouwens als je ook graag bij Rolls-Royce zou willen werken kan je de vacatures bekijken op www.rolls-roycemotorcars.com.

ROLLS-ROYCE TO INCREASE MANUFACTURING WORKFORCE BY 50 PER CENT

Rolls-Royce Motor Cars is planning to increase its manufacturing workforce by 50 per cent. More than 150 new jobs have been created to support the production of the company’s new model, the Rolls-Royce Ghost. By the end of 2009 Rolls Royce will have created almost 400 new jobs in under two years, bringing the total number of employees based at Goodwood, West Sussex to 900. 

The majority of the new positions have been created in the wood, leather and paint shops as well as the assembly areas. In addition there will be a number of new positions in the headquarter offices, also based at Goodwood. Rolls-Royce is keen to fill all positions within the next few months and anticipates drawing on the considerable pool of highly skilled automotive industry personnel available in the UK. 

Speaking from Goodwood, Rolls-Royce CEO Tom Purves said, “This is good news for the British car industry at a time when it is struggling. Britain has an exceptional talent for automotive production and we are keen to maximise this at Rolls-Royce. Our new model, the Ghost, has enjoyed an extremely positive international response and we now need to put people in place to bring the car to market.” 

The Rolls-Royce Ghost will be built on its own dedicated assembly line but will share paint, wood and leather workshops with the Phantom series of cars. Rolls-Royce has expanded all areas of its manufacturing facility over the last two years to prepare for the introduction of the Ghost model. Production will begin in the autumn with customer deliveries from early 2010. 

Potential candidates can check and apply for current vacancies, or apply speculatively, via our website: www.rolls-roycemotorcars.com.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Rolls-Royce werft 150 mensen aan"

  1. maxim 20-05-2009 om 21:14

    als ik kon werken en geen job had zou ik zeker daar gaan werken !

  2. _________ 20-05-2009 om 21:20

    waarom moet ik nog naar school!!!
    Ik wil daar gaan werken!!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...