Nissan Murano Cabrio: Zomer 2010

Nissan Murano Cabrio
Wie dacht dat het een grapje was, heeft het mis. Nissan plant namelijk echt een Murano Cabrio.

Veel informatie is er nog niet voorhanden, maar de geruchten die eerder de ronde gingen over een dakloze Murano, blijken nu waar te zijn, volgens Inside Line. De wagen zou in tegenstelling tot de afbeelding die we hierboven zien slechts over 2 deuren beschikken.

In grote oplage zal de Nissan Murano sowieso niet verkocht worden, dat weet ook Nissan, en aldus heeft het besloten er een limited edition van te maken. Onder de motorkap: een 3.5 liter V8-motor met 265 pk. Zowel in vierwielaandrijving als voorwielaandrijving beschikbaar. (via eGM)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Nissan Murano Cabrio: Zomer 2010"

  1. Willem 15-05-2009 om 10:21

    Wie zit daar nu op te wachten? 😀

  2. Arjano 19-05-2009 om 18:15

    Ja, precies.

    Niet veel.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...