Fisker plant derde Karma-variant

Fisker Karma
Fisker, dat we kennen van de milieuvriendelijke Karma en de Karma S, zal nu met een derde Karma-variant op de markt komen.

Tegen volgend jaar zal de Fisker Karma bij de dealer staan, iets later zou de Karma S er ook moeten staan. Ondertussen zal het bedrijf een derde variant maken op basis van het Karma-platform. Wellicht zal dit een coupé worden, al is het niet 100 % zeker.

De bedoeling is dat er bij Fisker nog een model komt, waarvan er bijzonder veel exemplaren gemaakt worden, die tegen een lagere prijs verkocht zouden worden. Wellicht zou de wagen net boven de Chevrolet Volt gepositioneerd woden. Fisker heeft reeds een lening aangevraagd bij ‘The Department of Energy’ en als die wordt toegestaan, zien we binnen 29 maanden de nieuwe Fisker in rijklare toestand. (via eGM)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Fisker plant derde Karma-variant"

  1. 5589 16-05-2009 om 12:23

    ziet er wel strak uit

Reageer

Reactie aan het plaatsen...