Teaser: Opel Astra

opel_astra_teaser1
Opel teasert rustig door met nieuwe foto’s van de Opel Astra. Heeft het merk niet door dat er al foto’s lekten?

De Opel Astra zullen we waarschijnlijk zien debuteren op het autosalon van Frankfurt. De GTC-versie, de Cabrio-versie en de OPC-versie zullen later volgen. De nieuwe Opel Astra zal enkele extra features van de Opel Insignia meekrijgen, waaronder meedraaiende koplampen, een Lane Departure systeem en een camera voorin die verkeersborden herkent. (via Carscoop)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Teaser: Opel Astra"

 1. Willem 12-05-2009 om 14:28

  teasert rustig door? Ik vermoed dat de werkwoordsvorm voor de derde persoon enkelvoud “teast” is? 🙂

 2. Kristof 13-05-2009 om 0:44

  Mja… Maar op deze teaser-foto ziet het voorlicht er toch nog heel wat anders uit dan op de ‘gelekte’ foto’s, die er eerder conceptcar uitzien. Ik ben benieuwd, ik vind de huidige astra wel mooi, al is hij wel eens aan vervanging toe…

 3. PJS 13-05-2009 om 9:05

  De gelekte foto’s waren dan toch de juiste!
  http://www.groenlicht.be/2009/05/13/officieel-nieuwe-opel-astra/

Reageer

Reactie aan het plaatsen...