Spyshots: Volkswagen Scirocco R20T

Spyshots: Volkswagen Scirocco R20T
Volkswagen is de Scirocco R20T aan het testen op de Nürburgring en aangezien de onthulling zal gebeuren op de 24-uren van de Nürburgring gebeurt dat meteen vermomd als racewagen.

Volkswagen wil duidelijk nogmaals in de kijker lopen met zijn toekomstig model, de wagen werd gespot in de straten rond de Nürburgring. Nieuw aan de R20T zijn de richtingsaanwijzers die geïntegreerd zijn in de koplampen, een grotere dakspoiler, een grotere voorgrille met grotere luchtinlaten en twee dikke uitlaatpijpen aan elke kant van de diffuser.

Onder de motorkap krijgen we een 2 liter turbobenzine met 270 pk. Volgens geruchten zou het vermogen opgekrikt kunnen worden tot 300 pk om de Ford Focus RS nog meer het vuur aan de schenen te leggen. Ook de Golf R20T zou van deze motor kunnen genieten. (Via: WCF)

Spyshots: Volkswagen Scirocco R20T

Spyshots: Volkswagen Scirocco R20T

Spyshots: Volkswagen Scirocco R20T

Spyshots: Volkswagen Scirocco R20T

Deel dit bericht:

3 reacties op "Spyshots: Volkswagen Scirocco R20T"

  1. Willem 13-05-2009 om 15:20

    Los van de bestickering vind ik dit wel een mooie wagen. Enkele chroomaccenten zouden wel mogen vind ik. Jammer dat hij zo duur en onpraktisch is!

  2. Gert 13-05-2009 om 15:24

    Praktisch en sportief gaan bijna nooit samen, behalve bij de Audi RS6 Avant dan 😉

  3. Willem 13-05-2009 om 16:10

    Bwa dat valt wel mee vind ik. Maar het probleem is dat bij de Scirocco je bv “zitplaats” hebt voor 2 + 2kinderen maar dat je maar bagageruimte hebt voor pakweg anderhalf. In mijn ogen hadden ze misschien beter anders geredeneerd. De achterste plaatsen zijn zeer slecht toegankelijk en de koffer is zeer klein. Dit had even goed een tweezitter kunnen zijn met een grotere koffer!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...