Spyshots: Maserati GranTurismo Spider

Spyshots: Maserati GranTurismo Spider
Over de komst van de Maserati GranTurismo Spider schreven we vorige week, nu is de cabriovariant van de GranTurismo gespot aan de Nürburgring.

De Spider zal als alles goed gaat in september onthuld worden op het autosalon van Frankfurt . Momenteel ondergaat de wagen nog de laatste testen voor zijn onthulling. Eerst werd er gedacht dat de GranTurismo Spider gebruik zou maken van een metalen klapdak zoals de Ferrari California maar de laatste geruchten zeggen ons dat er toch voor een traditionele soft-top gekozen zal worden om gewicht te besparen.

Net als de GranTurismo Coupé zal de GranTurismo Spider beschikbaar zijn met een 4.2 liter V8 met 405 pk of een 4.7 liter V8 “S-versie” met 433 pk. Begin 2010 mogen we de GranTurismo Cabrio bij de dealers verwachten voor rond de 120.000 euro. (Via: WCF)

Spyshots: Maserati GranTurismo Spider

Spyshots: Maserati GranTurismo Spider

Spyshots: Maserati GranTurismo Spider

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Maserati GranTurismo Spider"

  1. BNNY 12-05-2009 om 22:21

    Goede testplaats voor een cabrio!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...