TopGear sneak: Supercar showdown

Top Gear supercars
TopGear zou dan wel moeten besparen, maar voor het volgende seizoen maken ze weer gretig gebruik van supercars. Van hun speeltijd zijn er beelden opgedoken en die willen we uiteraard niet achterhouden.

Op een verlaten stuk asfalt zien we een prachtige Bugatti Veyron, een Mercedes McLaren SLR 722, de nieuwste Lamborghini, namelijk de Murcielago LP670-4 SV en een oldschool McLaren F1. Gezien het contrast tussen deze wagens en de F1, zal het waarschijnlijk een oud-nieuwe supercar test worden. Hoe dan ook, wij kijken er alvast naar uit!

Persoonlijk vind ik dat de Ferrari Enzo ontbreekt, maar met deze supercars kan ik me nog steeds uiterst tevreden stellen.

Deel dit bericht:

1 reactie op "TopGear sneak: Supercar showdown"

  1. Willem 12-05-2009 om 14:31

    Vergeet ook de Pagani Zonda niet te vermelden 😉

    We mogen natuurlijk niet vergeten dat ten opzichte van de getoonde supersportcars de Enzo eigenlijk al een “oude” wagen is! Maar desalniettemin zou hij het volgens mij niet slecht doen tegen deze garde.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...