Lotus Evora Cabrio wordt tweezitter


Er is nieuws over de toekomstige Lotus Evora Cabrio, deze zal maar plaats bieden voor twee personen.

Waar de Lotus Evora een 2+2 zitter is, wordt de Evora Cabrio een tweezitter. Het elektrisch dak kon niet geïnstalleerd worden zonder de bestuurbaarheid aan te tasten. Daarom heeft Lotus besloten om de achterbank te laten vallen en er een tweezits Roadster van te maken. Met de Evora Roadster wil Lotus een waardige concurrent hebben voor de Porsche Boxster.

Naast de komst van de Roadster komt er volgens Autocar volgend jaar ook een automaat met schakelflippers in de Evora, hiermee willen de Britten nog meer hun pijlen richten op de Porsche Cayman. Onder de motorkap zou er binnen twee jaar ook een supercharged motor komen, deze zou dan over 400 pk uit een 3.5 liter motor beschikken. De standaard Evora beschikt over 276 Pk.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Lotus Evora Cabrio wordt tweezitter"

  1. Willem 12-05-2009 om 14:29

    Mooie wagen. Benieuwd wat de prestaties zullen worden.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...