Gespot: Rolls-Royce Ghost

rolls-royce_ghost
Het uiteindelijke productiemodel van de Rolls-Royce 200EX zal ‘Ghost’ gaan heten. Wanneer Rolls-Royce genoeg getest heeft, zien we de Ghost zonder camouflage.

De wagen die we nu zien, is een beetje kleiner dan de Rolls-Royce Phantom, maar valt met z’n 5,4 m lengte niet klein te noemen. De Rolls-Royce Ghost is 33 cm langer dan de BMW 7-Reeks, wiens platform de Ghost gebruikt. Onder de motorkap ligt een 6.6 liter grote V12-motor, die in combinatie met twee turbo’s 544 pk levert en 750Nm genereert.

Normaal zien we Ghost voor het eerst zonder camouflage op het autosalon van Frankfurt, maar wie wil weten hoe de Ghost eruit zal zien, klikt best even hier, de wagen zal normaalgezien namelijk niet veel verschillen vertonen met het conceptmodel. (via WCF)

Rolls-royce 200EX Ghost

Rolls-royce 200EX Ghost

Rolls-royce 200EX Ghost

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gespot: Rolls-Royce Ghost"

  1. Willem 11-05-2009 om 15:06

    Die ene heeft een trekhaak? Ideaal voor die Nederlandse sleurhutten 😛

Reageer

Reactie aan het plaatsen...