Maserati GranTurismo Spider komt in 2010

Impressie: Maserati GranTurismo Spider 2010
Maserati zal tegen 2010 een open versie van de Maserati GranTurismo op de markt brengen.

Van de meeste supercars kan je ook een open versie krijgen, maar van de GranTurismo ontbrak nog een cabrio-variant. Gelukkig wordt ons geduld beloond en zal Maserati tegen modeljaar 2010 een Spider-variant van de Maserati GranTurismo op de markt brengen.

De GranTurismo Spider zou voorzien worden van een stoffen kap en zal in eerste instantie alleen leverbaar zijn met de basismotorisatie: de 4.2 liter V8 met 405 pk. Later zou daar ook een S-versie bijkomen die 440 pk uit een 4.7 liter V8 puurt. Begin 2010 mogen we de Cabrio GranTurismo bij de dealers verwachten, de onthulling zou in september op het autosalon van Frankfurt plaatsvinden. (Via: CarAndDriver)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Maserati GranTurismo Spider komt in 2010"

  1. Willem 06-05-2009 om 15:08

    Mooi! Die wil ik wel 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...